Omul lui Răzvan Burleanu rupe tăcerea! Admite gafa de judeţ a lui Ovidiu Haţegan. Luca Mihai are probleme uriaşe

Omul lui Răzvan Burleanu rupe tăcerea! Admite gafa de judeţ a lui Ovidiu Haţegan. Luca Mihai are probleme uriaşe. Şeful arbitrilor, Kyros Vassaras a vorbit despre faultul criminal al lui Homawoo la fotbalistul Iaşiului.

Omul lui Răzvan Burleanu a ieşit public după evenimentele grave de la Dinamo-Poli Iaşi. După cum era normal nu l-a mai apărat pe Ovidiu Haţegan.

Omul lui Răzvan Burleanu rupe tăcerea!

Şeful CCA, Kyros Vassaras, a făcut precizări ca urmare a fazei din minutul 29, conform frf.ro. “Referitor la acidentarea gravă a jucătorului Luca Mihai, după un duel aerian pentru minge, ne exprimăm sprijinul şi îi dorim o recuperare cât mai uşoară şi rapidă. Având în vedere consecinţele acestui duel, el trebuia considerat ca fiind un fault grosolan care pune în pericol siguranţa jucătorului.

Sancţiunea disciplinară care se impunea era acordarea unui cartonaş roşu jucătorului dinamovist, Homawoo Josue Francis. Mesajul nostru şi instrucţiunile noastre către arbitri sunt de a proteja siguranţa jucătorilor pe terenul de joc şi de a-i elimina pe cei care, prin acţiunile lor, pun în pericol sănătatea şi integritatea adversarilor.

Acordarea unui cartonaş roşu nu este suficientă pentru a evita astfel de incidente regretabile. Ne aşteptăm şi de la jucători să ia în considerare posibilele urmări ale acţiunilor lor atunci când atacă un adversar”, a declarat Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

Politehnica Iaşi anunţă că starea jucătorului Luca Mihai, accidentat grav duminică, în meciul cu Dinamo, este una stabilă. Acesta încă este confuz şi prezintă somnolenţă.

Fotbalistul are multiple fracturi craniene, dar şi pometele deplasat. “Încă este confuz şi prezintă stare de somnolenţă. În urma loviturii primite de la adversar în minutul 29 al meciului din deplasare cu Dinamo, Luca a căzut pe teren în stare de inconştientă şi intervenţia imediată a asistentului medical al clubului nostru, Andrei Gîdea, precum şi a medicilor de pe ambulanţă l-a ajutat să devină conştient.

Prezenta sângerări la urechea dreaptă şi respira cu dificultate, însă şi-a recunoscut părinţii la maşina salvării, chiar dacă nu era coerent în vorbire“, afirmă reprezentanţii clubului Politehnica Iaşi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed