Omul lui Gigi Becali lovește din nou! S-a făcut de râs după meciul din cupă. Toată lumea a rămas șocată

FCSB a câștigat meciul de Cupa României cu FC Botoșani, scor 2-0, deși Gigi Becali a anunțat înainte de meci că nu îl interesează acest trofeu.

Chiar și cu această victorie, vicecampioana a părăsit competiția, iar Leo Strizu, antrenorul ”din acte”, a reușit să provoace stupoare la finalul partidei.

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt

FCSB a aruncat în luptă o echipă de copii la partida cu FC Botoșani așa cum a promis patronul echipe înainte de meci.

Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, s-a arătat mulțumit la finalul partidei dar a reușit să confunde competițiile. Antrenorul a declarat că se bucură pentru tinerii care au debutat în …Liga1.

”Echipă foarte tânără, mă bucur pentru acești copii, ne dă încredere pentru viitor, dar trebuie să avem grijă și răbdare. Sărbătorim două evenimente în drum spre București, ziua lui Ianis și debutul mai multor jucători în Liga 1 (n.r.- Cupa României). Se apropie ușor-ușor de nivelul Ligii 1, nu foarte repede, dar sunt acolo.

N-ai cum să te superi pe copii mai ales după această victorie. Am trăit mai intens, dar nu am fost nervos. Un meci greu care trebuie câștigat, ne dorim să terminăm anul aproape de locul 1, după care, cu Dumnezeu înainte. Există timp suficient în care să-i integrăm la echipa mare. Au încheiat anul foarte frumos și le doresc multă sănătate”, a transmis Leo Strizu.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari