Omul lui Gică Hagi a dat verdictul! Tricolorul care va fi decisiv la EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să știe

Omul lui Gică Hagi a dat verdictul, pe ultima sută de metri! Tricolorul care nu trebuie să lipsească, sub nicio formă, de la  EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să profite de calitățile sale la turneul final.

Ciprian Marica nu s-a mai abținut! Omul lui Gică Hagi, analiză în detaliu a naționalei, după eșecul din amicalul cu sud-africanii.

Omul lui Gică Hagi a dat verdictul!

România-Columbia, 2-3, în cadrul celui de-al doilea meci de pregătire al lunii martie, premergător turneului final din Germania!

Ciprian Marica a analizat evoluția tricolorilor de pe Civitas Metropolitano și este de părere că Denis Drăguș este demn de poziția de titular în primul 11 al primei reprezentative.

Acționarul de la Farul Constanța este de părere că ceilalți atacanți, Denis Alibec, George Pușcaș și Florin Tănase nu vor da randament atunci când România va aborda un stil de joc pragmatic, lipsit de ocazii.

„Sunt câțiva jucători care arată că au valoare internațională și să joace la națională, pentru că e alt nivel și nu îi ai chiar pe toți de același calibru. Și aici aș enumera Rațiu, care a tras de el, Moruțan, cu travaliu, o surpriză plăcută, a arătat bine, Man și Mihăilă – de nivel foarte bun.

Mi-a plăcut Drăguș și acum e chiar clar că n-ai cu cine altcineva să joci vârf împins, de acum încolo. La Euro, e altceva, vom suferi, ai nevoie de jucători de explozie, iar el e singurul care poate ca vârf!”, a declarat Ciprian Marica, la gsp.ro.

”În fața apărării avem probleme!”

Marica a criticat stilul de joc al lui Marius Marin.

„Am suferit, ne-am văzut și slăbiciunile, parcă ne-a mai adus cu picioarele pe pământ. În fața apărării avem probleme, ai nevoie acolo de un jucător care să împingă, să aibă capacitate bună de efort, un bun recuperator. Încă mai căutăm acel jucător și nu există. L-am văzut pe Marius Marin care, în joc, rămâne lângă fundașii centrali, nu împinge.

Și Stanciu a avut un meci foarte slab, ține mingea exagerat și încetinește jocul, vrea în permananență să iasă în evidență, să țină el acolo și când nu e cazul. El are calități, dar uneori nu înțelege că trebuie să dea drumul la pasă!”, a mai punctat Marica.

Programul României la EURO 2024:
17 iunie: România – Ucraina (16:00, Alianz Arena, Munchen)
22 iunie: Belgia – România (22:00, Rhein Energie Stadion, Koln)
26 iunie: Slovacia – România (19:00, Waldastadion, Frankfurt)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed