Omul lui Gică Hagi a dat verdictul! Ce trebuie să se întâmple la meciul cu Columbia. Ultima repetiţie pentru tricolori înainte de EURO 2024

Omul lui Gică Hagi, verdict categoric înainte de România-Columbia! A spus clar ce ar trebui să se întâmple la meciul de pregătire contra sud-americanilor. Ultima repetiţie înainte de EURO 2024.

Ciprian Marica a prefațat primul 11 ”perfect” al naționalei! Omul lui Gică Hagi l-a avertizat pe Edi Iordănescu.

Omul lui Gică Hagi a dat verdictul!

Ciprian Marica a prefațat demersul tricolorilor la EURO 2024 și a încropit un prim 11 al naționalei noastre, în contextul în care s-ar afla el pe banca tehnică a României. Omul lui Gică Hagi a dat de înțeles că Edi Iordănescu nu ar trebui să se lipsească de serviciile lui Ianis Hagi și Radu Drăgușin.

„(n.r.: Pe Ianis Hagi îl vezi acolo, în primul 11 sau îl vezi la EURO?) Eu sunt pentru jucătorii care joacă în afară. Chiar dacă joacă mai puţin, ei se luptă cu cei mai buni.

Doar să fii acolo, în mediul ăla, deja ai crescut mult ca fotbalist. E cazul si lui Horatiu Moldovan, e cazul şi al lui Drăguşin!”, a declarat Ciprian Marica, la as.ro.

”Întâlnim un adversar în formă!”

Marica a vorbit și despre cea de-a doua partidă de pregătire pe care tricolorii o vor disputa marți seară, pe Estadio Metropolitano din Madrid, contra selecționatei Columbiei, de la ora 21.30.

„Ne bucurăm de fotbal. Aşteptăm să avem un meci frumos diseară, în care echipa naţională să ne recâştige încrederea şi entuziasmul pe care l-am avut la finalul campaniei.

(n.r: Să ne aşteptăm la un spectacol total în tribune? Vor fi foarte mulţi sud-americani, dar şi români) Ne place atmosfera asta din America de Sud şi sperăm să o trăim diseară pe Metropolitano, acolo unde jucătorii noştri trebuie să se obişnuiască cu atmosfera ostilă, poate, de multe ori, ceea ce vom trăi şi la EURO.

Cumva nu mă aştept să ne impunem prea mult stilul de joc. Asta pentru că întâlnim un adversar în formă. Columbia e o echipă care nu pierde de doi ani. Mai mult decât atât, câştigă ultimul joc, cu Spania, nu întâmplător.

Cu jucători de la Liverpool, Luis Diaz, de la Leverkusen, Puerta, cu jucători de la Leipzig, sunt o echipă bună. Vom avea un meci asemănător cu ce vom trăi la EURO, în care vom suferi, la sacrificiu.

Sunt curios cât de inspirat va fi Edi Iordănescu şi cum va alcătui primul 11.

(n.r.: Se pare că vrea să testeze, a schimbat majoritatea jucătorilor. Cum ţi se pare lucrul acesta?) Mai sunt, în afară de cel cu Columbia, înţeleg că mai sunt două meciuri amicale, înainte de EURO.

Cumva, e normal să vrei să îi vezi nu numai la echipele de club, ci şi la echipa naţională, acolo unde e alt nivel. E justificată chestia asta, mă aştept ca la următoarele partide deja să contureze primul 11 şi ceea ce vrem să jucăm la EURO.

Pe lângă teste, avem nevoie şi de omogenitate, trasee de joc, avem nevoie de a închega un grup solid. Clar, trebuie să le dai, zic eu, cel puţin două amicale, să ştii ce vrei să joci!”, a mai declarat Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed