Gică Hagi i-a dat ordin lui Edi Iordănescu! Jucătorii care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Nu l-a ocolit pe fiul său, Ianis Hagi

Gică Hagi i-a dat ordin lui Edi Iordănescu! Jucătorii care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Nu l-a ocolit pe fiul său, Ianis Hagi. Antrenorul celor de la Farul a vorbit după meciul amical al naţionalei, contra Columbiei.

Gică Hagi a dat verdictul. A spus clar că cei mai buni jucători ai naţionalei sunt Dennis Man şi fiul său, Ianis Hagi.

Gică Hagi i-a dat ordin lui Edi Iordănescu!

Gică Hagi a vorbit după ce România a pierdut al doilea meci de pregătire din această lună, 2-3 cu Columbia, după ce sud-americanii au condus cu 3-0. Ianis Hagi, introdus pe teren în minutul 56 al meciului, a dat semnalul revenirii. El a înscris în minutul 84 și a fost activ, o prestație apreciată per ansamblu.

La revenirea în țară, tatăl acestuia, Gică Hagi, a numit jucătorii decisivi ai naționalei din 2021 încoace. Lângă Ianis, ale cărui prestații sub „tricolor” le-a lăudat în ultima vreme, antrenorul l-a pus pe Dennis Man.

„Sunt meciuri amicale, în care te reunești, te cunoști. Bineînțeles, și prestația de pe teren e importantă, sunt meciuri în care nu ai presiune, poți construi relații de joc. A fost un test foarte bun.

Ianis a intrat foarte bine, a făcut-o cum o face din 2021. Cred că de atunci el și Man sunt cei mai decisivi jucători de la echipa națională, e o statistică. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională. Mă bucur că îi merge bine, să o țină tot așa.

Am și eu un băiat, sunt fericit că joacă fotbal, că a ajuns la un nivel foarte bun. Mă bucur pentru el, de asta am și mers la Madrid să văd meciul. Am avut bilete, nu am fost cu Federația, am mers separat, cu familia. Apoi am stat împreună cu toții la VIP și am vorbit”, a afirmat Hagi.

Fostul mare fotbalist spune că la EURO 2024 trebuie convocați cei mai buni, cei mai talentați jucători. „Au fost două meciuri amicale, atât. Cei care se ocupă trebuie să se gândească la ce va fi la EURO. Acolo e nivel bun, ai nevoie de jucători cu experiență internațională, care au arătat că sunt foarte buni pentru echipa națională, pot, au potențial foarte bun. Mergi să te bați cu cei mai buni, trebuie să îi iei pe cei mai talentați, cei mai buni”, a spus Hagi.

Din 2021 încoace, Dennis Man a înscris 6 goluri și a oferit două pase decisive la echipa națională. În schimb, Ianis a înscris 5 goluri și a oferit 3 assisturi sub „tricolor”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed