Omul lui Adrian Mititelu face anunţul momentului! Valentin David a dezvăluit problemele de la FCU Craiova: ‘Din nou, am greşit’ + Ce spune despre venirea noului antrenor

Omul lui Adrian Mititelu face anunţul momentului! Valentin David a dezvăluit problemele de la FCU Craiova. Antrenorul interimar al alb-albaştrilor a vorbit după înfrângerea cu UTA, scor 2-3.

Omul lui Adrian Mititelu ştie de ce a pierdut FCU Craiova pe terenul celor de la UTA. Oltenii au mari probleme cu retrogradarea. Acum, se află pe loc de baraj.

Omul lui Adrian Mititelu face anunţul momentului!

„Am avut improvizaţii în echipă, dar au fost 60 de minute bune. Lipsa de jocuri şi-a spus cuvântul la fundaşii centrali. Talentul te trece pragul uşii, apoi e o muncă infernală. O parte dintre ei nu pot duce mai mult de 70 de minute. Alţi jucători nu intră bine în joc. Le trebuie timp de acomodare.

Alţii nu sunt altruişti. Bauza e sufletul echipei. E greu să alergi pe lângă unul care ţine de minge. Lipsa de experienţă a unor jucători ne-a dus către această înfrângere. Din nou, am greşit, am produs acel penalty”, a spus Valentin David, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Omul lui Adrian Mititelu a spus clar. Este convins că va veni un nou antrenor la FCU Craiova pentru a salva echipa de la retrogradare. „Este problema patronului venirea noului antrenor. Patronul vine şi motivează. Cred că va căuta un nou antrenor. 80% dintre jucătorii noştri sunt ofensivi. Am primit multe goluri pe contraatac, din dragul de a marca”, a mai spus David, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed