Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! Apel disperat către fanii lui FCU Craiova. Ce le-a cerut fanilor înaintea meciului

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! Apel disperat către fanii lui FCU Craiova. S-a aflat ce le-a cerut fanilor înaintea meciului. Patronul alb-albaştrilor face apel la unitate înaintea finalului sezonului regulat.

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino din cauza rezultatelor proaste. Acum, face apel la fani înaintea duelului cu UTA.

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut!

Adrian Mititelu le-a cerut fanilor să susțină în continuare echipa, care a ajuns în zona retrogradării și a rămas fără antrenor. De echipă se va ocupa interimarul Valentin David, fost portar al Ştiinţei în anii 90.

”Echipa este într-un moment mai dificil. Nu l-am mai trăit de foarte mult timp, suntem într-o cădere totală, o perioadă în care avem nevoie de mult sprijin din partea celor care susțin că ne iubesc. Avem nevoie de îngăduință, de încredere și de încurajări. Nu este foarte ușor să depășim momentul”, a transmis Adrian Mititelu, conform Ediție.ro.

Finanțatorul FCU Craiova încearcă să-i convingă pe ultrașii din Peluza Sud să renunțe la proteste. ”Suporterii să nu facă jocul dușmanilor noștri care ne doresc răul și care abia așteaptă să coborâm pe tobogan și să murim! Cum am mai murit în 2011, 2013. Îi rog să nu facă greșeala pe care au făcut-o în 2011, la momentul cu Victor Pițurcă. Au trecut în tabăra lui și au pus presiune pe mine și din naivitate au crezut că alții le vor binele și au părăsit echipa la greu.

La fel și în 2013, cu mercenari, cu nu știu ce. Am mai fost acum câteva luni, când Gogoasă a vrut să distrugă Peluza Sud. Fac prostii, după prostii. Fanii trebuie să înțeleagă că echipa e foarte bine organizată”.

Adrian Mititelu își apără jucătorii, acuzați dur de ultrași după meciul cu Poli Iași, scor 1-1. ”Nu avem în echipă mercenari și trădători, avem jucători profesioniști! Toți luptă! Dar sunt anumite motive care au adus situația asta. Dacă noi suntem huiduiți la fiecare meci de acasă, lucrurile vor degenera! Dușmanii noștri asta așteaptă, să se aleagă praful. Vă rog mult, încetați cu aceste atacuri murdare și jigniri”, a mai spus Mititelu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed