Decizie crucială a lui Adrian Mititelu! Mutarea făcută după ce l-a dat afară pe Giovanni Costantino. El este noul antrenor al lui FCU Craiova

Decizie crucială a lui Adrian Mititelu! Mutarea făcută după ce l-a dat afară pe Giovanni Costantino. El este noul antrenor al lui FCU Craiova. Patronul echipei din Bănie a luat o hotărâre de ultimă oră.

Adrian Mititelu a decis noul antrenor interimar al celor de la FCU Craiova. Acesta se va ocupa de echipă la meciul cu UTA.

Decizie crucială a lui Adrian Mititelu!

Adrian Mititelu l-a numit antrenor interimar pe antrenorul cu portarii, Valentin David. Acesta este un fost portar al Ştiinţei din anii 90. Opțiunile Emil Săndoi și Marius Croitoru au căzut. Astfel, Valentin David va conduce echipa în deplasarea de la Arad, contra celor de la UTA.

„Suntem obligați să redresăm acest traseu negativ al echipei și o vom face începând cu această deplasare de la Arad. Bineînțeles că nu ne va fi ușor.

Echipa simte o ușoară neîncredere, însă după ce am vorbit cu jucătorii după meci, și noi, cei din staff, și Adrian (n.r.- Mititelu), cred că i-am făcut să înțeleagă că numai ei pot să redreseze situația și că nu este o situație disperată. Suntem pregătiți pentru acest meci din toate punctele de vedere.

Sper din suflet să îi fac pe jucători să trăiască la intensitate maximă aceste două meciuri, pentru că sunt foarte importante, cel de la Arad și cel cu CSU de acasă, pentru a mai aduna câteva puncte”, a declarat Valentin David la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA.

FCU Craiova are un start foarte slab de 2024 în Superliga. Echipa craioveană are o singură victorie, iar obiectivul de a se califica în play-off a fost compromis. Pentru echipa alb-albastră a rămas doar evitarea retrogradării acum. Are două meciuri infernale pe final de sezon regulat. În deplasare, contra celor de la UTA şi pe propriul teren, contra celor de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed