Omul care l-a eliminat pe Adrian Mutu face pe impresarul! Și-a propus jucătorii la echipe de Superliga după ce a detonat bomba în Cupă: ‘La 25 de ani lucra în piață’

Omul care l-a eliminat pe Adrian Mutu face pe impresarul! Și-a propus jucătorii la echipe de Superliga după ce a detonat bomba în Cupă. Florin Maxim a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi.

Corvinul Hunedoara a zdrobit-o pe  CFR Cluj, scor 4-0, și s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Florin Maxim și-a propus jucătorii la echipe de Superliga

Antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara și-a lăudat elevii după ce aceștia au produs surpriza în Cupa României eliminând-o pe CFR Cluj.

Florin Maxim spune că mai mulți dintre fotbaliștii săi merită să joace la cluburi din Superliga.

”Băieții cumva s-au obișnuit cu mine, cu modul meu de a lucra. Nu știu dacă credeau că pot să învingă o echipă de talia CFR-ului, dar au muncit bine. Eu cred în ceea ce facem noi și cred că asta a făcut diferența.Iacob, Lupu, Coman sunt jucători cu potențial fantastic. Eu lucrez cu ei, îi laud mereu, dar cred că deja au atras privirile. La 25 de ani lucra în piață și juca în liga a opta. Sunt jucători care nu au avut șansă.

E normal să ridici nivelul. Sâmbătă avem meci și sper că băieții înțeleg mesajul meu”, a afirmat Florin Maxim, la finalul partidei.

Tabloul sferturilor Cupei României

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0
FCU Craiova – FC Voluntari, 3 aprilie, ora 18:00
”U” Cluj – Hermannstadt, 3 aprilie, ora 21:00
Universitatea Craiova – Oțelul Galați, 4 aprilie, ora 19:30

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed