Adrian Mutu pleacă de la CFR Cluj?! Anunț șocant după eliminarea din Cupa României: ‘Mâine voi anunța clubul ce se întâmplă’ + Și-a distrus jucătorii

Adrian Mutu ar putea pleca de la CFR Cluj după umilința suferită în Cupa României, unde fosta campioană a fost eliminată de o echipă de liga a 2-a.

Corvinul Hunedoara a produs supriza și a învins-o cu 4-0 pe CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României.

Adrian Mutu ar putea pleca de la CFR Cluj

Adrian Mutu și-a făcut praf jucătorii pe care îi acuză că nu au avut atitudine și nu l-au ascultat. Antrenorul clujenilor spune că se gândește să-și dea demisia, iar mâine îl va anunța pe Neluțu Varga ce a decis.

„A fost roșu clar, i-a spart nasul. Nu am ce să zic. Am venit la interviu din respect pentru voi și competiție. Un meci fără istoric. Am fost penibili. Să găsim scuze….mai penibil nu se  poate. Ca am avut om eliminat, că s-a accidentat Camora, că nu am avut cu cine să jucăm…

Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, pentru că jucam cu o echipă din liga 2. Și fără antrenor pe bancă trebuia să joace

Am avut o problemă de atitudine pe care am sesizat-o după meciul cu Sepsi. 

Mâine anunț ce decizie iau clubului. Mă simt umilit. Nu se poate să se termine așa, o echipă care are bugetul cât trei jucători de la noi, cred. 

Nu pot să-i iert pe băieți după acest eșec mai ales că era important pentru club. Nu am puterea să iert când văd că nu se respectă culorile clubului și ce spun eu. 

O să mă gândesc bine azi și mâine anunț clubul ce decizie am luat.”, a anunțat Adrian Mutu la finalul meciului.

În cazul în care Mutu va pleca, locul său ar putea să fie luat de Andrea Mandorlini. Italianul a rămas în cadrul clubului și este scouter pentru Spania Italia și Portugalia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed