Olimpiu Moruţan, aproape de mutarea carierei! Echipa din Serie A care îl vrea pe favoritul lui Gigi Becali. Când se va face mutarea

Olimpiu Moruţan, aproape de mutarea carierei! Echipa din Serie A care îl vrea pe favoritul lui Gigi Becali. S-a aflat când se va face mutarea. Fotbalistul român a atras atenţia cu evoluţiile sale de la Pisa.

Olimpiu Moruţan ar putea fi protagonistul unui transfer în Serie A. Asta s-ar putea întâmpla la finalul acestui sezon.

Olimpiu Moruţan, aproape de mutarea carierei!

Pisa, formația pentru care evoluează Olimpiu Moruțan în acest sezon, se luptă să promoveze în Serie A. După 30 de etape ocupă poziția a 5-a a clasamentului. 45 de puncte are Pisa, iar Moruțan a avut o contribuție importantă. Are 6 goluri și 7 pase decisive în 28 de meciuri jucate în Serie B.

Pisa va continua să se concentreze pe promovare în finalul sezonului. Moruțan este doar împrumutat de la Galatasaray, astfel că angajamentul său la Pisa va ajunge la final odată cu încheierea stagiunii 2022 – 2023.

„Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan”, anunţă italienii de la pianetaserieb.it.

Dacă Pisa va promova, Galatasaray ar putea primi o ofertă de transfer definitiv pentru român. În același timp, sursa citată spune că mijlocașul poate ajunge la Salernitana. Aceştia insistă tot mai tare pentru un transfer al românului în vară.

„Moruțan este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste”, mai notează sursa citată.

Salernitana este pe locul 16 în Serie A, cu 27 de puncte. Prima poziție retrogradabilă este ocupată de Verona, cu 19 puncte. În cazul în care Salernitana va dori să îl cumpere pe Olimpiu Moruțan de la Galatasaray, șefii clubului vor trebui să plătească 5.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed