Turcii au decis. Este oficial. Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan (23 de ani) și Alexandru Cicâldău (25 de ani) au petrecut un singur sezon la Galatasaray. Apoi au fost împrumutați la Pisa, respectiv Al Ittihad Kalba.

Antrenorul Okan Buruk nu a fost impresionat de cei doi fotbaliști. Din acest motiv, le-ar fi spus patronilor clubului că nu îi mai dorește pe cei doi români, scriu cei de la Haberport.com.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray

Pe lângă cei doi români și Alpaslan Ozturk, Ogulcan Gaglayan, Christian Luyindama, Taylan Antalyali, Emre Kilinc și Mostafa Mohamed vor pleca de la Galatasaray în vară.

Olimpiu Moruțan a fost cumpărat  de turci în august 2021 cu 3,5 milioane de euro. De cealaltă parte, CSU Craiova a primit pentru Alexandru Cicâldău, tot în 2021, 6.5 milioane de euro.

italienii cei de la Pisa au fost însă încântați de prestațiile lui Moruțan și s-au arătat dispuși să achite 3,5 milioane de euro. În schimb, Galatasaray nu vrea să-l cedeze pentru mai puțin de 5,5 milioane de euro.

Galatasaray și Pisa ar trebui să ajungă la un consens până pe 31 mai. Altfel, turcii vor putea să negocieze cu alte cluburi pentru transferul lui Moruțan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed