Oficial, FCU dă vina pe… Sepsi! Echipa lui Mititelu se delimitează de galerie: `Nu am cerut bilete, nu am organizat deplasarea, gazdele și-au asumat!`

Sepsi OSK și FCU Craiova n-au apucat să ducă până la capăt meciul de la Sfântu Gheorghe. Partida s-a încheiat după doar 26 de minute. Prima dată, a fost întreruptă în minutul 24, din cauza scandărilor xenofone, însă apelurile prin stația de amplificare au rămas fără ecou.

Arbitrul Andrei Chivulete a trimis zece minute echipele la vestiare, iar apoi a vrut să dea drumul meciului. Însă a apucat doar să fluiere, și din tribune s-au auzit din nou scandări xenofobe, din partea galeriei oltene, conform celor de pe stadion. Chivulete a încheiat jocul, iar cazul va fi analizat de Comisia de Disciplină.

Gruparea patronată de Adrian Mititelu s-a dezis însă oficial de acțiunea Peluzei Sud, facțiune în conflict deschis cu finanțatorul craiovean. „Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări:

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe. Echipa Sepsi OSK și-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion și, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii și a regulamentelor în timpul desfășurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale și nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o țară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal„, au transmis cei de la FC U Craiova 1948 pe contul de Facebook.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed