Așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum! Chivulete, acoperit de regulament: `A urmat procedura celor trei pași!`

Caz unic în fotbalul românesc. S-a ajuns la primul meci suspendat din cauza scandărilor xenofobe. Sepsi – FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 27 de centralul Andrei Chivulete.

Asta după apeluri prin vocea crainicului arenei din Sfântu Gheorghe, după ce Chivulete a întrerupt pentru zece minute partida, trimițând echipele la vestiare, și după reluare, a fluierat finalul deoarece scandările au continuat.

”Din ce am văzut el a urmat procedura celor trei pași. Pasul numărul 1, anunțarea prin stația de amplificare că va întrerupe meciul dacă nu vor înceta scandărilor, pasul numărul 2, a întrerupt meciul și a trimis echipele la vestiare pentru zece minute, apoi la revenire, a anunțat că meciul va fi suspendat dacă vor continua cu scandările, deci a făcut și pasul numărul 3”, a spus fostul arbitru Marius Avram la Digi Sport.

”E un lucru fără precedent, de obicei presiunea este pe arbitru să mai închidă ochii la asemenea evenimente.”, a mai spus Avram care a precizat că forul continental a cerut, în ultima vreme toleranță zero în asemenea situații. ”UEFA a recomandat, până la urmă, trebuie spus stop!”, a adăugat fostul ecuson FIFA.

În urma acestor incidente, Comisia de Disciplină va stabili care sunt consecințele. Cel mai probabil, ambele echipe vor fi sancționate cu meci pierdut la masa verde.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed