Octavian Popescu nu s-a mai abţinut! Anunţul serii după victoria cu Sepsi: ‘Cine intră, să joace foarte bine’ + Avertisment pentru colegi

Octavian Popescu nu s-a mai abţinut! Anunţul serii după victoria cu Sepsi. Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut. A reuşit un gol fabulos în repriza a doua a disputei din Covasna.

Trupa lui Elias Charalambous a făcut o demonstraţie de fotbal pe terenul lui Sepsi. Meciul s-a terminat cu o victorie la scor, 5-2, pentru echipa roș-albastră.

Octavian Popescu nu s-a mai abţinut!

Octavian Popescu a vorbit despre meciul incredibil și prestațiile jucătorilor.

„Este o victorie importantă pentru noi, suntem plecași de 5 zile. Am plecat să câștigăm toate meciurile. Ne am încurcat în meciul cu FC Hermannstad, dar am reușit să câștigăm aici, pe un teren greu. Mă bucur că am reușit să ajut echipa, să luam trei puncte. Trebuia să marchez, am avut și la Hermannstad o ocazie mare și nu am reușit să fructific. Asta este, muncesc.

(nr. poate să îi oprească ceva din lupta la titlu) Poate să ne oprească, cum a fost meciul trecut. Noi muncim foarte mult la antrenamente, știm ce avem de făcut, ne pregătim sută la sută și când vine ora meciului dam totul pe teren, pentru cele trei puncte.

E um meci frumos pentru spectatori și pentru cei de acasă. E bine că am marcat 5 goluri și trebuie să o ținem tot așa.

(nr. despre sistemul rotațiilor) Așa este când ai un lot valoros, trebuie sa joace toată lumea, să fie toată lumea mulțumită și eu v-am spus și după meciul cu Craiova, cine intra trebuie sa joace foarte bine.

Nu e obligatoriu sa joci un meci întreg, poți să joci și o repriză și 20 de minute, poși să nu joci deloc. Trebie să de duci la antrenamente, să te antrenezi, iar după când vine meciul, dacă ești folosit, trebuie să dai tot.

Normal, mi-am propus să fiu titular, toată lumea vrea sa fie titular, să aibă perioade cât mai bune”, a spus Octavian Popescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed