Obiectivul secret al Simonei Halep! Cum vrea să se răzbune românca. Dezvăluiri înaintea următorului meci al sportivei noastre

Simona Halep a decis la ce tuneu va participa. A ales să meargă se pare la Rouen, chiar dacă este un turneu WTA 250 și avea o invitație și la WTA 500 de la Stuttgart. Ambele se joacă pe zgură, totuși fostul lider mondial ar prefera Franța.

Românca a câștigat primele puncte WTA la Miami Open și a revenit în clasamentul mondial. O despart totuși 730 de puncte de top 100 WTA.

Simona Halep a ales să joace în Franța

Simona Halep a început să lucreze cu noul său antrenor, Carlos Martinez. Imediat s-a aflat că a decis să înceapă sezonul pe zgura la turneul WTA 250 de la Rouen. Acesta se joacă în aceeași săptămână cu cel WTA 500 de la Stuttgart.

Potrivit fanatik.ro, Anke Huber, fosta jucătoare din Germania, care a fost manageriată de Ion Ţiriac a vrut să-i acorde Simonei un wild-card, dar aceasta ar fi preferat să meargă în Franța. Apropiații constănțencei spun că pe suprafața de joc de la Rouen crede că se va acomoda mai bine.

În urmă cu cinci ani, Halep juca aici semifinala din Fed Cup. După ce le-a învins la simplu pe Kristina Mladenovic și pe Caroline Garcia, a pierdut meciul de dublu alături de Monica Niculescu.

Carlos Martinez a sosit duminică în România

Antrenorul dublei campioane de Grand Slam a sosit duminică în România.

“Mereu l-am admirat pentru felul cum munceşte pe teren şi pentru rezultatele făcute cu jucătoarele care mie mi-au plăcut mereu. Kuznetsova este una dintre preferatele mele. Am discutat cu Darren despre antrenor şi am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos”, a spus Simona Halep despre colaborarea cu Carlos Martinez.

”Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce m-a convins. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult.  

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență.

Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește”, a spunea antrenorul, potrivit puntodebreak.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed