De ce nu joacă Simona Halep la turneul de la Stuttgart. Şefa competiţiei din Germania rupe tăcerea. Este răsturnare totală de situaţie

De ce nu joacă Simona Halep la turneul de la Stuttgart. Şefa competiţiei din Germania rupe tăcerea. Este răsturnare totală de situaţie înaintea începerii turneului din Germania. Simona merge în altă parte.

De ce nu joacă Simona Halep la turneul de la Stuttgart!

Simona Halep nu va mai juca la Stuttgart anul acesta. Merge la Rouen, unde bifează al doilea său turneu de la revenirea în circuit după perioada de suspendare. Fostul lider WTA a refuzat invitația nemților.

Tenismena va evolua pe zgura de la Rouen chiar dacă turneul de la Stuttgart are o cotă mai ridicată! Apropiații Simonei au explicat de ce sportiva a luat această decizie: ”Halep vrea să se reacomodeze și cu jocul pe zgură, mai ales că a lipsit din întrecerile oficiale de la US Open 2022, turneu unde a fost depistată pozitiv cu roxadustat”.

Directorul turneului de la Stuttgart, Anke Huber a dorit să-i acorde wildcard sportivei din Constanța. Potrivit Fanatik, fostul lider WTA a refuzat: „A fost alegerea Simonei să joace la Rouen. La Stuttgart nu îi plăcea atât de mult suprafaţa de joc şi crede că în Franţa poate să se acomodeze mai bine pentru următoarele turnee de zgură”.

Simona se pregătește acum în România, alături de noul antrenor Carlos Martinez. „Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce m-a convins. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas. Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență. Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește” spunea antrenorul iberic despre Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed