Novak Djokovic rupe tăcerea! Anunţ clar al sârbului. Ce vrea să facă la Roland Garros

Novak Djokovic rupe tăcerea! Anunţ clar al sârbului. S-a aflat ce vrea să facă la Roland Garros. Liderul mondial ATP a trecut deja de primul tur al celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Norvak Djokovic vrea să se bată cu recordurile. Vrea un nou turneu de Mare Şlem, de această dată Roland Garros.

Novak Djokovic rupe tăcerea!

Liderul mondial ATP, Novak Djokovic, deţinător al trofeului, s-a calificat în turul doi la Roland-Garros. L-a eliminat pe Pierre-Hugues Herbert în trei seturi (6-4, 7-6 [3], 6-4), marţi, la debutul său la Roland Garros. Sârbul îl va înfrunta pe Roberto Carballes Baena în turul al doilea.

Djokovic s-a declarat mulţumit de nivelul său de joc. Speră să câştige al doilea turneu de Mare Şlem al anului şi în 2024. „La Monte Carlo, Roma şi Geneva, am avut un start foarte bun. Am jucat foarte bine în primele meciuri, dar a fost un pic diferit în cele de mai târziu. Nu vreau să mă entuziasmez prea tare.

Cred că a fost o prestaţie bună din partea mea. Desigur, aş fi putut să mă descurc mai bine cu game-urile de retur, dar el a servit bine şi a variat bine. Am câştigat în trei seturi, am fost acolo în momentele importante şi am jucat un tie-break excelent. Am rămas concentrat. Mă bucur că am început atât de bine. În comparaţie cu turneele anterioare pe care le-am jucat, m-am simţit mai bine. Sunt pe calea cea bună, este doar începutul”, a spus el.

Sportivul în vârstă de 37 de ani a devenit anul trecut cel mai în vârstă campion din istoria turneului de la Roland-Garros. În acest an, încearcă să îşi depăşească propriul record cu un al 25-lea titlu de Grand Slam la simplu masculin în această perioadă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed