Ce este obligat să facă Novak Djokovic. Anunț clar al unei legende a tenisului. Doar așa se poate impune la Roland Garros

O legendă a tenisului a avut un mesaj pentru Novak Djokovic înaintea ca sârbul să debuteze la Roland Garros. Liderul mondial este campionul en-titre, dar rămâne de văzut dacă va avea forța să repete performanța.

Djokovic va debuta în primul tur împotriva unui francez, Pierre-Hugues Herbert (locul 143 ATP), care a ajuns pe tabloul principal după ce a primit un wild-card.

Novak Djokovic, în căutarea unui nou titlu de Grand Slam

Novak Djokovic nu are un început de an foarte bun. Nu a reușit deocamdată să câștige niciun turneu. Liderul mondial speră să-și revină și să câștige Openul Francez. În primul tur întâlnește un jucător care a primit o invitație, Pierre-Hugues Herbert.

Mats Wilander are încredere în Djokovic și a dezvăluit ce șanse are sârbul de a câștiga trofeul la Roland Garros.

„Pentru Djokovic, e simplu: dacă va câștiga două-trei meciuri, pentru mine, automat va deveni favoritul turneului. Pentru că nu cred că turneele dinainte de Roland Garros au avut o mare însemnătate pentru el”, a declarat Mats Wilander, citat de WeLoveTennis.

Liderul clasamentului ATP a jucat 5 turnee în 2024 și a avut doar două evoluții bune. Semifinale la Australian Open și Monte Carlo.

„Bineînțeles că sunt îngrijorat… Nu am jucat deloc bine în acest an. Am avut câteva meciuri bune pe ici, pe colo, dar asta este. Trebuie să accept. Nu mă consider un favorit acolo. Am multe lucruri la care trebuie să lucrez. O voi lua meci cu meci și voi vedea cât de departe pot să ajung.

Trebuie doar să mă simt mai bine. Nu este o plăcere atunci când suferi pe teren. Nu ești capabil să te concentrezi când se întâmplă alte lucruri. Sper doar să pot fi în formă și să fiu gata și pregătit pentru Roland Garros”, a spus Novak Djokovic înainte de debutul la Roland Garros.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed