Probleme mari pentru Novak Djokovic! Anunţ îngrijorător al liderului mondial ATP. Ce a spus sârbul înaintea Roland Garros

Probleme mari pentru Novak Djokovic! Anunţ îngrijorător al liderului mondial ATP. S-a aflat ce a spus sârbul înaintea Roland Garros. Nole nu se consideră deloc favorit la al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, face un anunţ îngrijorător înainte de apărarea titlului la Roland Garros, care începe duminică, cu un meci împotriva francezului Pierre-Hugues Herbert.

Probleme mari pentru Novak Djokovic!

Novak Djokovic, care a câştigat 24 de turnee de Mare Şlem, a fost eliminat, vineri, în semifinale la Geneva. Sârbul în vârstă de 37 de ani se luptă să-şi găsească ritmul. Mulţi se tem că forma sa i-ar putea compromite şansele de a câştiga un al patrulea titlu la Paris.

„Bineînţeles că sunt îngrijorat… Nu am jucat deloc bine anul acesta”, le-a declarat Djokovic reporterilor după ce a fost învins vineri la Geneva.

Întrebat despre apărarea titlului de la Roland Garros, Djokovic nu e prea încrezător. „Nu mă văd ca fiind favorit. Am multe lucruri la care trebuie să lucrez. Voi lua lucrurile meci de meci şi voi vedea cât de departe pot ajunge”, a mai spus liderul mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed