Novak Djokovic rescrie istoria! Ce a făcut sârbul în semifinalele Turneului Campionilor. Dispută nebună cu Carlos Alcaraz

Novak Djokovic rescrie istoria! S-a aflat ce a făcut sârbul în semifinalele Turneului Campionilor. Dispută nebună cu Carlos Alcaraz. Nole nu i-a dat nicio şansă noii senzaţii iberice din tenis.

Novak Djokovic se ia la trântă cu recordurile. S-a calificat în finala Turneului Campionilor într-un mod triumfal.

Novak Djokovic rescrie istoria!

Novak Djokovic, numărul 1 ATP, nu i-a dat nicio şansă lui Carlos Alcaraz. L-a învins în miim de seturi, scor 6-3, 6-2, în semifinalele competiției de la Torino. În finală, sârbul se bate pentru trofeu cu italianul Jannik Sinner.

Dacă va învinge, sârbul va deveni cel mai titrat jucător de la „Masters Tournament”. Va avea deja şapte titluri în palmares, cu unul mai mult decât Roger Federer.

De partea cealaltă, oponentul său, Jannik Sinner, a dat un mare tun financiar pentru el. Italianul s-a impus în penultimul act în faţa lui Daniil Medvedev şi a mai primit 1,1 milioane de dolari pentru victoria din semifinale.

Sinner, care este singurul jucător fără înfrângere la ediţia din acest an de la Torino. Urmează să se bată cu Djokovic. Dacă se va impune şi în ultimul act, italianul va pune mâna pe cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Turneul Campionilor 2023 a pus la bătaie 15 milioane de dolari, iar Jannik Sinner, primul finalist din acest an, a încasat deja 2,6 milioane de dolari. Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev în prima semifinală, scor 6-3, 6-7, 6-1.

Fiind singurul jucător neînvins, în cazul unei victorii şi în finală, Sinner ar încasa 4,8 milioane de dolari. Recordul precedent era stabilit de Novak Djokovic, chiar la ediţia din 2022 a Turneului Campionilor. Atunci, sârbul a câţtigat 4,7 milioane de dolari, conform atptour.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed