Vestea momentului pentru Novak Djokovic! Cu cine se bate sârbul pentru finala Turneului Campionilor. Urmează un meci istoric

Vestea momentului pentru Novak Djokovic! S-a aflat cu cine se bate sârbul pentru finala Turneului Campionilor. Urmează un meci istoric pentru Nole. Acesta va juca în semifinale cu Carlos Alcaraz.

Spaniolul Carlos Alcaraz a obţinut calificarea în semifinalele Turneului Campionilor. L-a învins la Torino, cu scorul de 6-4, 6-4, pe rusul Daniil Medvedev, deja calificat în semifinale.

Vestea momentului pentru Novak Djokovic!

Numărul 2 mondial, care participă pentru prima dată la Turneul Campionilor, a terminat pe primul loc în grupa roşie. A reuşit două victorii şi o înfrângere, la fel ca adversarul său de vineri, locul 2 în această grupă.

În semifinalele de sâmbătă, el îl va înfrunta pe locul doi în grupa verde, sârbul Novak Djokovic. Cealaltă semifinală îl va opune lui Medvedev pe italianul Jannik Sinner, primul din grupa verde.

„Sunt foarte fericit că am ajuns în semifinale la prima mea participare, a fost un meci foarte dificil împotriva unui adversar care este întotdeauna complicat”, a explicat Alcaraz, care l-a învins pe Novak Djokovic în finala de la Wimbledon din acest an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed