Novak Djokovic rescrie istoria! Ce a făcut sârbul în finala Turneului Campionilor. Nu i-a dat nicio şansă lui Jannik Sinner

Novak Djokovic rescrie istoria! Ce a făcut sârbul în finala Turneului Campionilor. Nu i-a dat nicio şansă lui Jannik Sinner în ultimul act de la Torino. L-a învins fără drept de apel pe sportivul italian.

Novak Djokovic a oferit o demonstraţie de forţă în finala de la Torino a Turneului Campionilor. L-a învins pe favoritul de acasă, Jannik Sinner, în meciul pentru titlul Nitto ATP Finals.

Novak Djokovic rescrie istoria!

După o nouă prestaţie fabuloasă, jucătorul în vârstă de 36 de ani este acum singurul cu un palmares record de şapte trofee de final de sezon, notează ATP Tour. Sârbul a fost în cea mai bună formă a sa în meciul câştigat cu 6-3, 6-3 împotriva italianului.

Novak Djokovic a fost învins de Sinner în faza grupelor, dar a întors categoric acest rezultat în finală. A fost o performanţă pe care a reuşit-o şi împotriva lui Roger Federer la finalul sezonului 2015.

În vârstă de 22 de ani, Sinner a fost primul italian care a ajuns în meciul pentru titlu la Nitto ATP Finals, dar nu a reuşit să devină cel mai tânăr campion de sfârşit de an.

Djokovic are un bilanţ de 7-2 în faza de titlu la Nitto ATP Finals, cu trofee în 2008, 2010-11, 2014-15 şi 2022-23. Răsplata pentru ultimul său triumf va fi a 400-a săptămână în fruntea clasamentului Pepperstone ATP, începând de luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed