Novak Djokovic implicat într-un scandal uriaş! Sârbul nu are parte de linişte. Război total înainte de Australian Open

Novak Djokovic implicat într-un scandal uriaş! Sârbul nu are parte de linişte. Război total înainte de Australian Open. Fanii, dar şi jurnaliştii din Serbia au luat foc după ultima decizie a australienilor.

Novak Djokovic, locul 1 ATP, a început antrenamentele la Melbourne, înainte de startul Australian Open.

Novak Djokovic implicat într-un scandal uriaş!

Sârbii sunt însă nemulțumiți de modul în care organizatorii au decis să promoveze turneul. L-au cam ocolit pe Novak Djokovic. „Când vine vorba de rețelele sociale, Australian Open nu încearcă prea mult să promoveze câștigătorul a 10 titluri”, a notat publicația din Serbia sportal.rs.

Ziariștii și suporterii sârbi observaseră că pagina oficială a turneului îl ignorase pe Novak, publicând doar imagini cu Tsitsipas, Alcaraz, Rublev și Tijafoe. Între timp, pe pagina de Instagram a turneului a apărut o imagine cu Djokovic, alături de un mesaj clar. „Revenirea regelui. Campionul de 10 ori de la Australian open s-a întors. Bine ai revenit”, au spus oficialii turneului.

Djokovic a avut o problemă la încheietura mâinii drepte în startul sezonului. Fanii sârbului au răsuflat liniștiți. Novak a ajuns la Melbourne și a efectuat primul antrenament. Sârbul va efectua următoarea sesiune de antrenamente alături de Alexander Zverev, unul dintre rivalii la trofeu, potrivit sursei citate.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Australian Open (@australianopen)

„Am avut foarte multe disconfort în ultimele zile, mai ales a doua zi după înfrângerea împotriva lui De Minaur, când s-a înrăutățit semnificativ. Cred că totul va fi bine, sincer să fiu. Din nou, nu vreau să petrec prea mult timp vorbind despre asta. Trebuie să mergem mai departe”, a spus Djokovic, după accidentarea la încheietură.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed