Novak Djokovic, în alertă! Probleme pentru sârb înaintea Australian Open. Ar putea rata primul turneu de Mare Şlem al anului

Novak Djokovic, în alertă! Probleme pentru sârb înaintea Australian Open. Ar putea rata primul turneu de Mare Şlem al anului. Chiar liderul mondial ATP a vorbit despre dificultăţile pe care le are.

Novak Djokovic a fost eliminat cu echipa Serbiei de la competiţia mixtă de tenis United Cup. Sârbul are dureri la încheietura mâinii drepte. Chiar şi aşa, nu-şi face probleme în vederea Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului.

Novak Djokovic, în alertă!

Novak Djokovic a fost învins de australianul Alex de Minaur, locul 12 în clasamentul ATP. A fost o înfrângere în minim de seturi. 6-4, 6-4, pentru De Minaur. Djokovic a apelat de două ori la fizioterapeut în cursul meciului. Acest lucru a suscitat îngrijorare în rândul fanilor săi cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului turneului Australian Open.

„Eu cred că mai am timp pentru a mă restabili în cele mai bune condiţii în vederea Openului Australiei, iar asta este tot ce contează acum”, a spus Djokovic după înfrângere, prima în Australia după 22 ianuarie 2018. Atunci a fost eliminat în optimile de finală ale Openului Australiei de coreeanul Hyeon Chung.

Durerile de la mână l-au constrâns pe Djokovic să renunţe şi la partida de dublu mixt cu Cehia, în ultimul meci din faza grupelor. Câştigător a 24 de titluri de Mare Şlem, Djokovic a câştigat de zece ori Openul Australiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed