Novak Djokovic, probleme înainte de Australian Open. Ce s-a întâmplat la ultimul meci. Nick Kyrgios nu s-a putut abține

Novak Djokovic are probleme înainte de Australian Open. S-a aflat ce s-a întâmplat la ultimul meci. Nick Kyrgios nu s-a putut abține. Sârbul a pierdut prima dată în Australia după 43 de victorii.

Liderul ATP a fost învins de australianul Alex de Minaur, scor 6-4, 6-4, în sferturile de finală ale United Cup, dintre Australia și Serbia. Cu o zi în urmă, sârbul a acuzat dureri la mână.

Novak Djokovic are probleme înainte de Australian Open

Novak Djokovic a suferit primul eșec după 43 de meciuri jucate în Ausralia. Marți, liderul mondial a acuzat dureri la încheietura mâinii drepte în timpul meciului din cadrul United Cup. Și astăzi, lucrurile au decurs la fel. A solicitat intervenția medicului înainte ca Alex de Minaur să facă break-ul și să câștige primul meci.

Sârbul a câștigat 43 de meciuri în Australia. Este prima înfrângere suferită din 15 ianuarie 2019.

”Novak este un competitor incredibil şi ceea ce a făcut pentru acest sport este destul de special. În cele din urmă, când joci împotriva lui Novak, trebuie doar să intri pe teren, să încerci să te bucuri, să te încurajezi şi, orice ar fi, să continui să lupţi până la sfârşit. Astăzi a fost ziua mea. Sunt fericit că am reuşit să câştig. Asta înseamnă foarte mult”, a declarat Alex de Minaur, după meci.

Obiectivul lui Djokovic este să câștige pentru a 11-a oară titlul la primul turneu de Grand Slam al anului.

Nick Kyrgios nu s-a putut abține

Nick Kyrgios nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii după ce Djokovic a fost învins. Acesta spune că accidentarea a survenit după ce în ultimele săptămâni a jucat cu mai mule feluri de mingi.

„Schimbarea mingilor în fiecare săptămână a afectat în cele din urmă încheietura lui Novak. ATP chiar trebuie să facă ceva în legătură cu această problemă. Jucătorii suferă tot timpul. De asemenea, pentru cei care cred că mingile nu sunt un factor suficient de important pentru a duce la rănirea unui sportiv, n-aveţi minte. Sarcina asupra cotului și încheieturii unui jucător în timpul acestui sezon intens este enormă.

Ok, pentru nepricepuții care cred că îi iau din merite lui Alex, le transmit că sunt pur și simplu proști. ‘Demonul’ (porecla lui de Minaur) este un jucător extraordinar și merită fiecare succes care îi iese în cale”, a scris pe X, Kyrgios.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed