Novak Djokovic a luat foc. Și-a făcut praf adversarul după meci: ‘Nu permit așa ceva’

Novak Djokovic a luat foc după meciul de marți cu britanicul Cameron Norrie.

Liderul mondial și-a făcut praf adversarul și l-a acuzat de conduită nesportivă.

Novak Djokovic și-a făcut praf adversarul

Novak Djokovic s-a enervat cumplit la meciul cu Cameron Norrie (27 de ani) pe care l-a câștigat 6-3, 6-4.

Sârbul a declarat că a fost deranjat de comportamentul britanicului din timpul meciului. Acesta l-a lovit pe Djokovic cu un smash, în setul secund, la 2-1 pentru sârb, în timp ce era cu spatele. Apoi a cerut timeout medical înainte de ultimul game.

„Nu voi permite cuiva să mă trateze astfel. Voi răspunde. Ce se întâmplă pe teren, rămâne pe teren şi mergem mai departe. Am văzut reluarea când m-a lovit. Poate aţi putea spune că nu m-a lovit intenţionat. Nu ştiu dacă m-a văzut. Vreau să spun, (n.r.- cu vederea periferică) poţi oricând să vezi unde este poziţionat jucătorul pe teren. Mingea a fost foarte lentă şi foarte aproape de fileu. M-am întors doar pentru că punctul era terminat pentru mine.

Nu a fost, poate, atât de mult despre asta, dar a fost o combinaţie de lucruri. De la bun început, a făcut toate lucrurile care erau permise. Are voie să ia un timeout medical. Are voie să lovească un jucător. Are voie să spună ‘hai’ în faţă mai mult sau mai puţin la fiecare punct.

Acestea sunt lucruri despre care noi, jucătorii, ştim în vestiar că nu sunt fair play, nu ne comportăm aşa. M-am înţeles foarte bine cu Cameron în toţi aceşti ani de când e în circuit. Ne-am antrenat împreună. Este un tip foarte drăguţ în afara terenului, aşa că nu înţeleg genul acesta de atitudine pe teren, să fiu sincer”, a adăugat liderul mondial.

Djokovic va juca în sferturi de finală la Roma cu danezul Holger Rune.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed