Noul antrenor al FCSB-ului n-a uitat să vorbească românește! Primele declarații ale lui Elias Charalambous ca anagajat al lui Gigi Becali

Elias Charalambous este străin, dar nu străin de fotbalul românesc și de România. Cipriotul a jucat acum 10 ani la Vasluiul lui Adrian Porumboiu, în sezonul 2012/13. Așa că n-a uitat de tot limba română.

”E provocarea mea!”

Charalambous a și fost întrebat la prima sa conferință în calitate de antrenor la FCSB dacă își mai amintește cuvinte. A replicat: „«Ce faci?». Glumesc, îmi amintesc multe, am prieteni mulți aici și sper să avem succes cu echipa. Asta e provocarea mea”, a spus noul antrenor angajat de Gigi Becali.

„Sunt bucuros că am revenit în România. Cred că au trecut 10 ani. Să primesc o ofertă de la Steaua a fost extraordinar, este cel mai mare club din țară. Are peformanțe mari în Europa, e cunoscut în toată lumea, fani incredibili. Nu am putut refuza.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Sunt foarte surprins. Atmosfera din cadrul echipe este fantastică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am experiență în fotbal și că pot înțelege imediat starea de spirit din vestiar. Totul e foarte plăcut. Asta contează cel mai mult.

De asemenea, sunt surprins de condițiile de la club. Au totul aici pentru marea performanță. În primul rând, sunt genul de persoană care crede că munca aduce tot. Obiectivele sunt cunoscute, dar cel mai important este următorul meci, cel cu Sepsi, de luni”, au fost primele declarații a lui Elias Charalambous în conferința de presă.

Cipriotul a semnat cu FCSB până la vară și ocupă locul rămas vacant după ce Leo Strizu a plecat.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed