Adrian Porumboiu nu s-a putut abține. Cum a reacționat după ce a aflat că Elias Charalambous, fostul său jucător, o antrenează pe FCSB

Adrian Porumboiu s-a ținut de glume după ce a aflat că Elias Charalambous este noul antrenor de la FCSB.

Cipriotul a jucat la FC Vaslui în perioada iulie 2012 – iulie 2013, pe vremea când omul de afaceri patrona clubul.

Adrian Porumboiu nu s-a putut abține

Gigi Becali a decis să-l instaleze în funcția de antrenor pe Elias Charalambous după ce Leo Strizu și-a dat demisia. Porumboiu s-a distrat când a auzit vestea, acesta cunoscându-l destul de bine pe cipriot. Fostul patron de club a evidențiat faptul că pe vremea când juca la Vaslui, Charalambous nu știa limba rromână.

”E greu să…? Crezi că-i transmite direct? Sunt cei de pe bancă. Sistemul îl are foarte bine pus la punct”, a spus Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu a avut și un sfat pentru Elias Charalambous.

”În rest, îi doresc succes. Ce poți să-i spui unui fost jucător pe care l-ai avut și nu ai avut nici un fel de conflict cu el? Niciun fel de discuții. A fost la locul lui să zic așa. Probabil, vine într-un loc unde va fi și mai la locul lui.

Aici trebuie să fii cuminte, trebuie să mergi la biserică. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îndeplinești. Sunt criteriile fiecăruia”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.

Câți bani primește noul antrenor de la FCSB

Elias Charalambous a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon și va primi un salariu de 5.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decât fostul antrenor, Strizu. Cipriotul a efectuat deja primul antrenament cu echipa și va sta pe bancă la meciul cu Sepsi, luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed