Nora lui Victor Piţurcă rupe tăcerea! S-a aflat adevărul despre relaţia cu fostul fotbalist. Imagini şi dezvăluiri virale / Foto

Nora lui Victor Pițurcă rupe tăcerea! S-a aflat adevărul despre relaţia cu fostul fotbalist. Cei doi au fost surprinși împreună la puțin timp după anunțul partajului. S-a aflat ce se va întâmpla cu copilul cuplului.

Christina Ich, dezvăluiri uluitoare! Nora lui Victor Pițurcă a vorbit despre relația cu fiul fostului stelist. S-a aflat ce s-a ales de căsnicia celor doi.

Nora lui Victor Pițurcă rupe tăcerea!

Cristina Ich și Alex Pițurcă au fost protagoniști în propria poveste de dragoste sălbatică. Cei doi au împreună un băiețel, care reprezintă, momentan, singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi.

Ich a declarat că ea și Alex Pițurcă au fost meniți să fie împreună doar pentru a fi părinții lui Noah, nu și pentru a construi o căsnicie de lungă durată, indestructibilă.

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau retete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic”, ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah!”, a spus Cristina Ich pentru unica.ro.

”Noi suntem echipa lui Noah!”

Influencerița a vorbit despre stadiul relației sale din prezent, cu fiul lui Victor Pițurcă. Între cei doi nu a existat niciun scandal, ba chiar au luat decizia de a înceta relația într-un mod cerebral și conștient.

”Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el.

Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui.

În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat!” a mai spus Cristina Ich.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed