Noi dezvăluiri din cazul Victor Piţurcă! Ce a făcut ginerele fostului selecţioner la DNA. Acum s-a aflat totul

Noi dezvăluiri din cazul Victor Piţurcă! S-a aflat ce a făcut ginerele fostului selecţioner la DNA. Acum s-a aflat totul. Antrenorul a fost reţinut de procurorii anticorupţie într-un dosar greu.

Victor Piţurcă a fost reţinut de căte DNA şi ar putea fi arestat preventiv. Dosarul vizează achiziția unor măști din perioada pandemiei.

Noi dezvăluiri din cazul Victor Piţurcă!

Victor Piţurcă nu a fost singur la sediul DNA. Şi ginerele acestuia, soțul fiicei Claudia, a plecat din sediul DNA în jurul orei 12.30. Nu pentru mult timp. A revenit cu o pungă, în care se aflau probabil acte, conform prosport.ro.

Acesta a fost surprins când un amic i-a adus acest „pachet” cu un Logan alb. În dosarul lui Victor Pițurcă, procurorii au luat măsura reținerii și cu privire la directorul general al ROMARM, Gabriel Țuțu. În cauză, mai există și alți suspecți din sfera Ministerului Apărării Naționale. Acuzațiile se referă la achiziții de mărști medicinale de către unități ale MApN.

Victor Pițurcă nu este la prima interacțiune cu procurorii DNA. Acesta a mai fost investigat în ceea ce privește rezilierea contractului cu FRF. A fost și condamnat cu suspendare în deja celebrul Dosarul Valiza.

Dosarul în care a fost reţinut este unul mai vechi. S-au făcut mai multe percheziții și au fost deja audiate mai multe persoane. Acesta este cunoscut opiniei publice sub numele de „Măști pentru MApN”.

În perioada în care România era în stare de urgență, șeful direcției medicale MApN, generalul D.P., s-a ocupat de „operațiunea” de achiziționare a măștilor anti-COVID.

Acesta l-a însărcinat pe șeful farmaciilor din cadrul Direcției Medicale MApN, C.P., să găsească transport și fondurile necesare pentru achiționarea echipamentelor medicale.

Prin urmare, șeful farmaciilor a luat legătura cu italienii Riccardo și Andrea Barsanti, ca să le intermedieze relația cu o firmă chineză. După găsirea furnizorului prin cu ajutorul italienilor, generalii și-au dat seama că nu au suficienți bani și astfel a intrat pe fir Victor Pițurcă.

Prin intermediul firmei deținute de fiul lui, Alexandru Pițurcă, Victor Pițurcă ar fi plătit transportul măștilor. Firma lui Alexandru Pițurcă a virat banii către o altă companie, ALLODIUM SA, front al forțelor aeriene din Ucraina. La rândul său, ALLODIUM SA a achitat către FA Ukraine. Acesta este avionul de transport fiind din flota militară ucraineană.

Apoi, echipamentele militare au fost livrate de către asiatici către HELIOS, firma lui Neacșu Vasile. Acesta este un apropiat al lui Pițurcă senior. De la HELIOS, echipamentele au fost trimise către MApN, conform procurorilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed