Victor Piţurcă, reţinut de DNA! Acuzaţii grave la adresa fostului selecţioner. Ar putea fi arestat preventiv

Victor Piţurcă, reţinut de DNA! Acuzaţii grave la adresa fostului selecţioner. Acesta a fost arestat preventiv. Sunt informaţii de ultimă oră despre antrenorul implicat într-un dosar greu.

Victor Piţurcă a fost reţinut de procurorii anticorupţie. În prealabil, fusese chemat la audieri la DNA, la sediul central.

Victor Piţurcă, reţinut de DNA!

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a fost chemat, luni, la sediul central al DNA. Acesta a fost nevoit să dea declarații în fața procurorilor anticorupție, conform gandul.ro. Pițurcă a fost reținut de către procurori și s-ar putea cere arestarea preventivă.

În trecut s-au făcut deja mai multe percheziții și au fost deja audiate mai multe persoane. Acesta este cunoscut opiniei publice sub numele de „Măști pentru MApN”.

În perioada în care România era în stare de urgență, șeful direcției medicale MApN, generalul D.P., s-a ocupat de „operațiunea” de achiziționare a măștilor anti-COVID. Acesta l-a însărcinat pe șeful farmaciilor din cadrul Direcției Medicale MApN, C.P., să găsească transport și fondurile necesare pentru achiționarea echipamentelor medicale. Era vorba, cu precădere măști întrucât Ministerul Apărării Naționale nu dispunea de sumele respective.

Prin urmare, șeful farmaciilor a luat legătura cu italienii Riccardo și Andrea Barsanti. Aceştia urmau să intermedieze relația cu o firmă chineză. După găsirea furnizorului cu ajutorul italienilor, generalii și-au dat seama că nu au suficienți bani. Astfel a intrat pe fir Victor Pițurcă, conform prosport.ro. Acum, fostul selecţioner a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie propus în faţa judecătorilor pentru arestare preventivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed