Noi dezvăluiri despre debarcarea lui Cristiano Bergodi! Şedinţa care i-a decis soarta a ajuns la final. Oamenii lui Dan Şucu au făcut anunţul

Noi dezvăluiri despre debarcarea lui Cristiano Bergodi! Şedinţa care i-a decis soarta a ajuns la final. Oamenii lui Dan Şucu au făcut anunţul. Antrenorul italian este istorie la Rapid, în mod oficial.

Dan Şucu a reuşit să scape de Cristiano Bergodi. Ciuca bătăilor în play-off-ul de Superliga echipa giuleşteană l-a dat afară pe italian.

Noi dezvăluiri despre debarcarea lui Cristiano Bergodi!

Mai mult, cei de la Rapid au dat şi un comunicat pe reţelele de socializare. Au anunţat oficial că Bergodi nu mai este antrenor la Rapid. Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță.

„FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.
În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.
De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!
Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță”, spun cei de la Rapid, într-un comunicat postat pe facebook.

Cuplul Bogdan Lobonț – Adrian Iencsi se va ocupa de pregătirea echipei. Rămâne de văzut dacă rapidiștii vor reuși să ajungă la un consens cu un tehnician important. Marius Șumudică este favorit. Acesta vrea să vină însă din sezonul viitor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed