Fanii Rapidului şi-au ieşit din minţi! I-au dat ordin lui Cristiano Bergodi să plece. Situaţie fără ieşire pentru antrenorul italian

Rapid a înregistrat cel de-al patrulea eșec pe bandă rulantă, în cadrul celor patru etape disputate din play-off-ul Superligii! Trupa lui Cristiano Bergodi nu s-a putut impune în fața covăsnenilor de la Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1, aflându-se pe peultimul loc în clasament.

Fanii din Giulești cer cu tărie demiterea din funcție a tehnicianului italian, însă Bergodi refuză cu desăvârșire să părăsească formația fără a i se achita clauza în valoare de 200.000 de euro.

Cristiano Bergodi, la margine de prăpastie!

Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al Rapidului, a analizat situația din Giulești și insistă asupra demisiei italianului.

”I s-au făcut poftele. Eu cred că e o chestie de normalitate să ridici mâna. Cristiano este de atâția ani în România. (n.r. să țină de post) Dânsul dacă ar face chestia asta și-ar pierde respectul.

Eu cred că ar fi si un respect față de România. A antrenat câteva cluburi puternice, a avut toate atuurile să câștige campionatul. Dacă se cramponează pentru suma aia din contract, nu e în regulă.

Echipa e într-o situație foarte proastă. Nu este numai dânsul vinovat. Nu trebuie să renunți la toți jucătorii pentru Cristiano Bergodi!”, a spus Gheorghe Răducanu, la Fanatik.

Rapid se va duela, în continuare cu FCSB, partida fiind programată pe data de 20 aprilie, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Dacă va câștiga duelul contra giuleștenilor, FCSB va fi încoronată matematic drept campioană a României. Asta doar dacă CFR Cluj şi CSU Craiova nu vor câştiga în această etapă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed