Cristiano Bergodi, dat afară! Anunţ oficial al omului lui Dan Şucu. Cine îi va lua locul antrenorului italian

Cristiano Bergodi, dat afară! Anunţ oficial al omului lui Dan Şucu. S-a aflat cine îi va lua locul antrenorului italian. După mai multe ore de negocieri, tehnicianul a fost consvins să renunţe la banca tehnică a echipei.

Cristiano Bergodi e deja istorie la Rapid. A plecat de acum şi nu se mai întoarce. Dan Şucu l-a convins să renunţe la banca tehnică.

Cristiano Bergodi, dat afară!

Ședință ținută de conducerea giuleștenilor în această dimineață a confirmat la final informația. Antrenorul Cristiano Bergodi și Rapid se vor despărți încă de azi, conform digisport.ro.

Italianul nu va mai conduce nici antrenamentul din această după-amiază, pe care îl vor asigura cuplul Bogdan Lobonț – Adrian Iencsi. Chiar dacă primul era antrenor al portarilor, el devine numărul 1 în staff-ul giuleștenilor, mai spune sursa citată.

Decizia a fost confirmată oficial și de Victor Angelescu. ”Despărțirea se va produce amiabil, normal”, a afirmat acționarul giuleștenilor.

Schimbarea se produce încă de astăzi, când echipa are programată refacerea după meciul cu Sepsi, scor 0-1. Mai mult, Lobonţ şi Iencsi vor fi prezentaţi jucătorilor ca antrenori de către Victor Angelescu și de Daniel Niculae.

Cei doi vor ”secunzi” vor asigura interimatul până la finalul sezonului. Abia apoi va fi instalat un antrenor. Mai mult ca sigur acesta va fi Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed