Noi dezvăluiri despre Dan Petrescu! De ce nu s-a mai văzut cu patronul Neluţu Varga. Amănunte de ultimă oră din interior

Noi dezvăluiri despre Dan Petrescu! S-a aflat de ce nu s-a mai văzut cu patronul Neluţu Varga. Au apărut amănunte de ultimă oră din interior.

CFR Cluj s-a calificat în preliminariile Conference League, după meciul cu FCU Craiova, scor 1-0.

Noi dezvăluiri despre Dan Petrescu

După partida de pe 1 iunie, din Ardeal, tehnicianul Dan Petrescu (55 de ani) a afirmat că a doua zi va merge să discute cu patronul Nelu Varga (51 de ani) despre viitorul echipei.

Totuși, cei doi nu s-au mai întâlnit. Astfel, discuția a fost reprogramată pentru sâmbătă după-amiază, conform Digi Sport.

În cazul în care va continua la CFR Cluj, Dan Petrescu se va confrunta cu noi probleme. Situația financiară a clujenilor este una complicată. Asta în ciuda faptului că pierderile înregistrate au scăzut de la 9 milioane de euro la aproximativ 3 milioane de euro.

Mai mult, fondul salarial a fost redus de la circa 500.000 de euro lunar la aproximativ 300.000 de euro. Pe lângă asta, există posibilitatea ca acesta să fie scăzut și mai mult. Astfel, jucătorii de la club nu vor mai beneficia de salarii de peste 20.000 de euro, motiv de nemulțumire pentru Dan Petrescu, care vrea jucători cu experiență.

Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj

Dată fiind situația, tehnicianul celor de la CFR Cluj i-ar fi anunțat pe cei din conducere că dorește să părăsească echipa, asta chiar înainte de barajul cu FCU Craiova, scor 1-0.

Acum nu mai rămâne decât ca patronul Nelu Varga să negocieze condițiile plecării antrenorului. Totuși, după meciul de baraj contra FCU Craiova, Dan Petrescu nu și-a anunțat jucătorii în legătură cu decizia sa.

„S-au salutat normal. Nu și-a luat «la revedere» de la ei, ca și cum ar pleca”, au transmis surse apropiate formației din Gruia, conform GSP.ro.

Mai mult, aceleași surse au spus că antrenorul l-ar fi anunțat pe Nelu Varga că dorește să plece. Asta ciuda faptului că, la nivel oficial, tehnicianul afirmase că are de gând să-și onoreze contractul și să rămână până la sfârșitul campionatului viitor.

În ceea ce privește condițiile plecării sale, Petrescu ar fi fost de acord să-i fie amânată plata a cel puțin 6 salarii. Asta în vreme ce clauza de reziliere a contractului este de 400.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed