Scandal uriaş după CFR Cluj-FCU Craiova! Şefii din Gruia au tupeu. Ce au putut să spună după arbitrajul de judeţ al lui Istvan Kovacs

Scandal uriaş după CFR Cluj-FCU Craiova! Şefii din Gruia au tupeu. S-a aflat ce au putut să spună după arbitrajul de judeţ al lui Istvan Kovacs. Centralul din Carei, care locuieşte în Cluj Napoca, nu a dat un penalty pentru oaspeţi şi l-a eliminat greşit pe Juan Bauza.

Toţi specialiştii au pus la zid arbitrajul lui Istvan Kovacs. Adrian Porumboiu acuzase că jocurile s-au făcut pentru ardeleni în barajul cu FCU Craiova. Mai mult,  a acuzat și o relație apropiată între Istvan Kovacs și Cristi Balaj.

Scandal uriaş după CFR Cluj-FCU Craiova!

La auzul acestor acuzaţii, Cristi Balaj a avut o replică la fel de dură la adresa lui Adrian Porumboiu. L-a catalogat drept rezervă de arbitru şi a spus că nu stă să comenteze un cartonaş galben. Mai mult, i-a atacat dur şi pe cei de la FCU Craiova.

“Nu discut cu rezerva lui Crăciunescu. Și Heleșteanu a fost un arbitru internațional. Eu i-am cerut pe Cătălin Popa și pe Kovacs Istvan? Să demonstreze! Există comisii, să demonstreze. Mă puneți să discut despre un cartonaș galben.

Un cartonaș acordat unui jucător care știa că are cartonaș galben și a făcut un fault intenționat, fără șanse de a juca mingea. În situația în care noi în acest play-off am avut în repetate rânduri faze stabilite de către specialiști ca fiind judecate greșit.

Și vorbim despre decizii majore, goluri anulate eronat, goluri împotriva noastră cu linia trasă greșit. Penalty-uri neacordate în favoarea CFR. Deci dacă cineva îmi solicită să vorbesc despre un cartonaș galben după câte am pățit în acest play-off.

Și dacă își mai imaginează cineva că noi avem vreo influență asupra unui arbitru, înseamnă că nu mai are rost să discutăm. Până la urmă va juca în Conference League echipa care a terminat pe locul 3. În momentul în care recunoșteam greșeli de arbitraj eram luat la mișto.

Și mă trezesc că vine unul care nu are pic de respect asupra unor oameni care au făcut ceva pentru acest fotbal. Sau au făcut în arbitraj mult mai mult decât alții. Noi vindem cancanuri, jigniri și opiniile unor frustrați “, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

După CFR Cluj-FCU Craiova 1-0 echipa lui Dan Petrescu a reuşit calificarea, in extremis, în preliminariile Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed