Vestea momentului despre Nicuşor Stanciu! Căpitanul tricolorilor l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Nicuşor Stanciu! Căpitanul tricolorilor l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Întâlnire directă între cei doi români în campionatul din Arabia Saudită.

Nicuşor Stanciu face legea în Arabia Saudită. A reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Damac FC, care a învins-o pe Al-Tai cu scorul de 3-0. Partida a avut loc în etapa a 18-a a primei ligi din Arabia Saudită.

Vestea momentului despre Nicuşor Stanciu!

Algerianul Farouk Chafai a marcat primele goluri ale echipei antrenate de Cosmin Contra, în minutele 57 şi 85. Al doilea din pasa lui Stanciu, care a închis tabela în minutele adiţionale (90+11).

Al-Tai, formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a încheiat meciul în zece oameni. ghanezul Bernard Mensah a primit al doilea cartonaş galben în minutul 90+1.

Stanciu, care a fost integralist joi seara, are 3 goluri marcate şi 5 pase decisive în 13 partide în Arabia Saudită. Mijlocaşul ofensiv român Andrei Cordea a jucat tot meciul la Al-Tai. Damac FC ocupă locul cinci în prima ligă saudită, cu 30 de puncte din 18 partide, iar Al-Tai se află pe 13 (din 18 echipe), cu 17 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed