Nicolae Stanciu a spus clar. De ce a ales să joace în Arabia Saudită + Mesaj pentu Cosmin Contra

Nicolae Stanciu a decis să plece din China, chiar dacă era una dintre vedetele echipei. Căpitanul naționalei a acceptat oferta celor de la Damac, unde a ajuns luna trecută.

Fotbalistul a dezvăluit de ce a decis să facă această mutare și a avut un mesaj pentru antrenorul său, Cosmin Contra.

Nicolae Stanciu a spus clar. De ce a ales să joace în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu a jucat un an și jumătate la Wuhan Three Towns și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai chinezilor. Luna trecută a anunțat că a decis să joace în Arabia Saudită, la Damac, echipă antrenată de Cosmin Contra. Căpitanul naționalei a explicat că a vrut să fie mai aproape de familie și de aceea a plecat din China.

„Mi-am dorit să fiu într-un loc mai apropiat de casă și să fiu cu familia împreună. M-am adapat perfect aici. După meciul cu Kosovo am zburat spre Arabia Saudită și chiar am jucat la nici 48 de ore pentru Damac.Faptul că e Mister (n.r. Cosmin Contra) aici și Tătărușanu (n.r. la Abha) mă ajută foarte mult. La fel și colegii străini de la Damac”, a spus Nicolae Stanciu, pentru Digisport.ro.

Mijlocașul spune că s-a adaptat deja și a ținut să-i mulțumească lui Cosmin Contra, cel care i-a oferit posibilitatea să joace într-un campionat alături de nume grele precum Ronaldo sau Neymar.

„Cu Mister (n.r. Cosmin Contra) am mai lucrat și mă bucur că m-a dorit aici. Nu doar aici am o perioadă bună. Și în China încă conduc liga cu assist-uri, am câștigat Supercupa anul aceasta. Practic, aici continui prima parte bună a sezonului din China.

(n.r. dacă a contat prezența lui Contra la echipă) Normal. Am lucrat cu dânsul la națională și a contat faptul că m-a dorit foarte mult aici. Îi mulțumesc și sper să-i răsplătesc încrederea prin evoluții bune și să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri”, a mai spus Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed