Nicolae Dică îl va enerva pe Gigi Becali! Ce a putut spune despre noul antrenor de la FCSB? Dezvăluiri din interior

Nicolae Dică îl va enerva pe Gigi Becali! S-a aflat ce a putut spune acesta despre noul antrenor de la FCSB. Sun dezvăluiri din interiorul clubului roş-albastru. Fostul tehnician al vicecampionei a dat cărţile pe faţă.

Nicolae Dică a vorbit despre noul antrenor din acte al vicecampioanei. Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu în această după amiază.

Nicolae Dică îl va enerva pe Gigi Becali!

După plecarea lui Nicolae Dică, Gigi Becali a spus clar. Îl vrea pe Mihai Pintilii, chiar dacă acesta nu are dreptul să fie antrenor. A găsit paravanul. Este vorba despre Leo Strizu. Dică spune latifundiarul din Pipera a apelat la o soluție la îndemână. Fostul tehnician la „satelitul” Unirea Constanța, a fost acuzat în trecut că își lovea jucătorii.

Dică spune că de acum încolo niciun antrenor de la vicecampioană nu va mai da indicaţii de pe marginea terenului. „Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La două-trei zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam. Are licenţa PRO, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult.

Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ.

Nu ştiu ce discuţii au avut ei acolo. Eu nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta… jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite.

Acum, depinde, cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite. Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?”, a declarat Nicolae Dică, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari