Decizie incredibilă a lui Nicolae Dică! Ce vrea să facă după ce a plecat de la FCSB. Nimeni nu s-a fi gândit la aşa ceva

Decizie incredibilă a lui Nicolae Dică! S-a aflat ce vrea să facă antrenorul după ce a plecat de la FCSB. Nimeni nu s-a fi gândit la aşa ceva. Tehnicianul a făcut mărturisiri absolut incredibile.

Nicolae Dică ia în calcul să se retragă din meseria de antrenor. Ultima aventură a acestuia pe banca tehnică a durat doar 3 luni. Dacă nu va avea rezultatele dorite, se va retrage.

Decizie incredibilă a lui Nicolae Dică!

Mai mult, Nicolae Dică a spus că nu s-a făcut antrenor pentru că ar avea probleme financiare. „Dacă nu voi avea rezultatele pe care mi le doresc, este posibil să renunț. Pentru că eu nu fac asta pentru bani!

Mulțumesc lui Dumnezeu, am o situație financiară bună și fac asta din plăcere și din pasiune. Dar dacă nu voi avea rezultatele pe care mi le doresc, e posibil ca, la un moment dat, să renunț”, a declarat Nicolae Dică pentru gsp.ro.

Antrenorul a vorbit şi despre cea mai mare greşeală din ultimul său mandat de la FCSB.„Poate că am fost prea dur în unele momente. De exemplu, după meciul din Belgia, cu Anderlecht (n.r. – încheiat 2-2), am ținut o ședință mai dură cu jucătorii, deși făcuserăm un joc bun acolo.

Veneam după patru meciuri câștigate, făcuserăm un joc bun cu Anderlecht și știam că urmează un meci greu, cu U Cluj. Am vrut să-i capacitez pe jucători, să nu intervină automulțumirea. M-am adresat lor la modul general, nu individual”, a declarat Nicolae Dică pentru sursa citată.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari