Cristina Ich îl așteaptă pe Alex Pițurcă la ușa Tribunalului: `Eu sunt lângă el, îl iubesc!`

Reținut pentru 24 de ore în dosarul privind achiziţia de utilaje şi măşti de protecţie în perioada pandemiei de COVID-19, cu un prejudiciu de peste 8,6 milioane de lei adus Romarm, Alex Pițurcă află chiar în aceste momente dacă își va petrece următoarele 3o de zile după gratii.

Deși ar fi putut aștepta până mâine, procurorii DNA l-au chemat de urgență pe Gabriel Țuțu, directorul general al Romarm SA, la audieri și l-au dus în secret și pe fiul lui Victor Pițurcă în fața judecătorilor. Au cerut arestarea, avocații lui Pițurcă junior au studiat referatul, iar fostul fotbalist s-a prevalat ca și tatăl său de dreptul la tăcere.

Cristina Ich, fosta iubită a lui Alexandru Pițurcă, a fost văzut chiar acum în vecinătatea Tribunalului, conform Prosport, existând semnale că judecătorii n-ar dispune reținerea fiului fostului selecționer al naționalei,

De altfel, Piți junior și-a petrecut seara trecută în casa fostei partenere, alături de fiul lor. Cristina Ich și-a întrerupt concediul din Italia și a venit de urgență în țară când a aflat ca tatăl copilului ei are probleme cu DNA-ul.

Când s-a făcut descinderea acasă la Victor Pițurcă, Alex n-a fost găsit fiind la munte. Și nici ieri seară, procurorii nu i-au dat de urmă, Piți junior aflându-se la Cristina Ich acasă. S-a prezentat în jurul orei 7 la sediul DNA, acolo de unde tatăl său pleca.

„Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a spus Cristina Ich.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed