Neluțu Varga vrea să le ia faţa rivalilor! Dan Şucu şi Gigi Becali vor fi uimiţi. Decizia de ultimă oră a patronului lui Adrian Mutu

Neluțu Varga vrea să le ia faţa rivalilor cu orice preț! Dan Șucu şi Gigi Becali vor fi uimiţi de planul șefului ardelenilor. Patronul celor de la CFR Cluj s-a hotărât să investească la o altă echipă.

Neluțu Varga, decizie de ultim moment! Omul de afaceri a anunțat că investește la un alt club de fotbal. A dat toate detaliile.

Neluțu Varga vrea să le ia faţa rivalilor!

Neluțu Varga a cumpărat 51% dintr-o academie de fotbal din Burkina Faso! Patronul celor de la CFR Cluj a plătit 700.000 de euro în schimbul acțiunilor de la Academia de Fotbal Salitas, care a legitimat aproximativ 600 de copii.

„Eu am 51% din academie. Restul de 49% aparțin unui om minunat de aici, din Burkina Faso, care iubește fotbalul cu aceeași patimă ca și mine.

Sperăm să scoatem jucători de mare valoare. Adevărate perle care după ce vor juca la CFR Cluj să ajungă să evolueze la marile echipe ale Europei.

Este un proiect ambițios, la care eu visez de mult timp, și mă bucur că am făcut astăzi pasul cel mare și am inaugurat această Academie. O academie care va aduce multe valori în campionatul românesc.

Sunt convins că vom produce jucători de Champions League. Jucători de mare valoare, care ne vor ajuta pe viitor să aducem cât mai multe titluri la CFR Cluj.

Pentru mine este un vis îndeplinit, sunt foarte fericit și sunt convins că e un drum formidabil pe care am plecat. Va fi o aventură a fotbalului, cum probabil nu s-a mai făcut niciodată pentru România!”, a declarat Ioan Varga, potrivit Fanatik.

Masa salarială de la CFR Cluj a scăzut considerabil în ultimii doi ani. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, recunoaște o micșorare de peste 50%, de la 750-800.000 de euro brut în anul 2022, la 360.000 de euro brut, în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed