Adrian Mutu primeşte o mare lovitură! Anunţ clar al patronului Neluţu Varga. Jucătorul nu mai vine la CFR Cluj

Adrian Mutu primeşte o mare lovitură! A apărut un anunţ clar al patronului Neluţu Varga. Jucătorul nu mai vine la CFR Cluj. Este vorba despre un fotbalist pe care Briliantul îl voia în Gruia.

Adrian Mutu își dorea să-l aibă pe Alexandru Albu (30 de ani) la CFR Cluj, dar patronul Nelu Varga nu este de acord. În această situație, jucătorul rămâne la Rapid, cel puțin până în vară.

Adrian Mutu primeşte o mare lovitură!

Alexandru Albu a ajuns în centrul atenției în ultimele zile. Mijlocașul de la Rapid a fost văzut într-un club din Iași, împreună cu Andrei Borza (18 ani), asta după înfrângerea din campionat cu Politehnica.

În ciuda situației, Adrian Mutu își dorea să-l aibă pe Alexandru Albu la CFR Cluj. Totuși, Nelu Varga a dezvăluit strategia pe care o vor adopta clujenii în perioada următoare.

„Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin deocamdată. Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a afirmat Neluțu Varga, pentru ProSport.

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a spus că mijlocașul central și fundașul stânga vor primi amenzi, dar și că cei doi au fost înlăturați din echipa principală, fiind transferați la echipa secundă pentru antrenamente, conform DigiSport.

„Indiferent de rezultatul meciului, jucătorii aflați în cantonament nu au voie să plece fără acordul clubului. Mai ales că peste patru zile avem alt meci. Ei nu au aveau acceptul nimănui.

Amenzile vor fi usturătoare! Dar nu ne interesează atât de mult cât de usturătoare vor fi amenzile și nici penalitatea sportivă, ci vrem să tragem un semnal de alarmă. Vrem ca ei și restul jucătorilor să-și învețe lecția.

I-am exclus pe termen nelimitat. Se vor antrena cu echipa secundă până când antrenorul decide. Sper să-și învețe lecția. Atât ei, cât și colegii lor. Nu mai contează ce s-a declarat, contează să-și învețe lecția. E un semnal de alarmă pentru toată lumea!”, a spus Daniel Niculae, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed