Adrian Mutu rupe tăcerea! Anunţ clar după ultima mutare a lui Neluţu Varga. Vedeta de titlu care vine la CFR Cluj

Adrian Mutu rupe tăcerea! Anunţ clar după ultima mutare a lui Neluţu Varga. Au materializat transferul care va face diferența în vestiarul ardelenilor. Vedeta de titlu care vine la CFR Cluj.

Adrian Mutu, hotărât să îmbunătățească lotul CFR-ului! Vedeta care este pe cale să pășească în Gruia. 

Adrian Mutu rupe tăcerea!

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Mohammed Kamara, fotbalist transferat de la Hapoel Haifa și va evolua alături de ardeleni începând cu sezonul viitor!

Adrian Mutu a oferit o primă reacție despre liberian, având în vedere că discuțiile pentru aducerea sa la echipă au avut loc înainte ca internaționalul să preia banca tehnică din Gruia.

„E o discuție mai veche. A semnat după ce am venit eu, dar m-am uitat și eu la el. Este un jucător foarte bun. Din vară va fi jucătorul nostru.

E important să ne pregătim sezonul de-acuma pentru că nu se știe ce se va întâmpla la vară. Dacă Otele o ține în ritmul ăsta riscăm să îl vindem ca să spun așa. Și atunci trebuie să fim pregătiți!”, a spus Mutu, la Fanatik.ro.

Mohammad Kamara va fi antrenat la naționala Liberiei de către Mario Marinică. Tehnicianul a preluat banca tehnică a primei reprezentative, după ce a reușit o calificare extraordinară în optimile de finală la Cupa Africii pe Națiuni din 2021.

”Fostul așa-zis ‘incompetent’ Mario Marinică și-a găsit de lucru în Liberia!”, a anunțat luni Malawi Voice.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed