Neluțu Varga se va înfuria când va auzi asta! O voce importantă din fotbalul românesc susține că patronul CFR-ului `era matol` când s-a luat de Petrescu!

Au fost câteva zile de iureș în Gruia. Neluțu Varga l-a mitraliat pe Dan Petrescu în public, în stilul lui Gigi Becali când voia să facă un antrenor să plece el de bună-voie, dar nu i-a reușit schema.

După două zile de negocieri, Varga și Petrescu au dat-o la întors. N-au mai reziliat nimic, iar ”Bursucu” rămâne antrenorul CFR-ului, chiar dacă și după reconfirmare, Varga îi trimite săgeți otrăvite.

Petrescu, la adăpostul titurilor câștigate cu CFR și betonat de clauza de 4oo de mii de euro, nu are însă de gând să se miște. În plus, dacă mulți l-au blamat pe Super Dan că stă și suportă atacurile patronului, au fost și oameni de fotbal care i-au luat apărarea. Printre ei, Corleone.

Dumitru Dragomir a reacționat și a spus pe șleau ceea ce crede despre poziția nefirească adoptată de omul cu bani de la Cluj.

„Convingerea mea e că Neluțu Varga era matol când a făcut declarațiile acelea, sau era prea distrat, sau a vrut să facă valuri mai mari. Declarația lui a fost fulminantă, ce să mai!

Eu nu cred că poate să-l dea pe Dan Petrescu afară după rezultatele pe care le-a avut în ultimii 5-6 ani. Dan Petrescu e antrenor mare, dacă și pe ăsta îl distrugem, înseamnă că nu avem minte!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Dueluri șoc în grupele Cupei României. Rapid-CFR, sau Dinamo-FCU Craiova printre capetele de afiș

În noul sezon, Cupa României are un nou format,...

Gigi Becali a lăsat mască pe toată lumea! Ce a putut să spună după moartea lui Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată?”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a reacționat după aflarea decesului...

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Parteneri
Recomandari