Neluţu Varga râde de Gigi Becali! Anunţ uluitor despre transferul lui Otele la FCSB: ‘Şi-a luat-o în cap’

Neluţu Varga face glume pe seama lui Gigi Becali! Anunţul uluitor despre posibilul transfer al lui Otele la FCSB: ‘Şi-a luat-o în cap!’. Şeful echipei din Gruia nici nu se gândeşte să renunţe la jucătorul său.

Gigi Becali pregătește deja transferurile verii și face publice câteva nume pe care și le dorește la FCSB. Unul dintre jucători este Philip Otele, de la CFR Cluj. Pe lista sa se află mai mulți jucători.

Gigi Becali îl vrea pe Philip Otele!

Patronul celor de la FCSB şi-a arătat interesul pentru Philip Otele, jucătorul celor de la CFR Cluj. Neluțu Varga nu a întârziat să îi dea replica. Acesta spune că nu va vinde roș-albaștrilor niciun jucător. Becali a oferit în primă faza suma de 1 milion de euro pentru Otele, dar după victoria în fața ardelenilor s-a răzgândit și a scăzut la 600.000 de euro.
Nigerianul în vârstă de 24 de ani poate ajunge în sezonul următor la FCSB dacă părțile ajung la o înțelegere.

Varga susţine că a glumit cu Becali şi că acesta nu are atâția bani încât să-și permit să cumpere jucători de la formaţia din Gruia.

„Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el şi văd că şi-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Neluţu Varga, conform Antena Sport.

FCSB este la un pas de a deveni campioana României în acest sezon, după o pauză de 9 ani!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed