Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Începe revoluţia de Champions League la FCSB: ‘Am luat atacant’ + Câţi bani va investi pentru achiziţii

Gigi Becali face tot posibilul să ia titlul și să se califice în Champions League. Declarații uimitoare după victoria roș-albaștrilor cu CFR Cluj. S-a aflat câți bani va investi latifundiarul din Pipera pe transferuri.

Gigi Becali a fost impesionat de abilitățile jucătorilor săi, în special de ale lui David Miculescu, pe care îl va folosi în centru atacului de acum înainte.

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii!

Potrivit declarațiilor date pentru fanatik.ro, Gigi Becali este uimit de avântul pe care roș-albaștrii și l-au luat. Nu îi vine să creadă ca are 16 puncte diferență față de echipa patronată de Dan Șucu.

„16 puncte faţă de Rapid? Tu îţi dai seama?

Panduru i-a zis lui MM că dacă se mai înjumătăţesc încă o dată punctele şi tot e campioană FCSB. Adică dacă ne mai ia încă jumate şi tot luăm titlul.
Dacă ne mai ia jumate, am avea 8 faţă de Rapid şi 7 faţă de CFR.

(n.r: Ce simţiţi?) Este o satisfacţie. Principalul sunt banii. E adevărat că există o satisfacţie. Cum zice la Psaltire, să nu le fie pe plac duşmanilor mei. Să nu se facă voia lor.

Nu e problema mea că unul e rău, e problema lui. Satisfacţia mea e să nu mai am emoţii pe final de meci. Pe mine mă interesează cupele europene.

Îmi trebuie bani ca să fac echipă puternică. Bag banii pe care îi au de acolo, nu mai bag alţii. Mai iau din ei, nu sunt prost să îi las pe toţi.

Eu nu sunt cu bugete, eu fac altfel afaceri. Care au fost cu bugete, şi Copos a fost cu bugete, şi Borcea, şi s-au retrogradat.

La mine, cât trebuie, atâta dau. S-ar putea să nu mai trebuiască mulţi bani. Am luat atacant, pe David Miculescu.

Eu, când era vorba de Compagno, am zis că nu vreau gol, vreau să creezi spaţii”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed