Nae Constantin anunță obiective mărețe la Petrolul: `Cupa este un obiectiv pentru noi anul acesta`

Antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, Nae Constantin, a anunțat la conferința de presă, după înfrangerea 3-1 impotriva celor de la Farul, ce obiectiv are Petrolul în actualul sezon.

Antrenorul ploieștenilor a vorbit și despre convocarea lui Gabi Tamaș dar și despre arbitrajul din partida cu Farul.

Nae Constantin îi face lobby lui Gabi Tamaș pentru echipa națională

Antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, Nicolae Constantin, a fost dezamăgit de faptul că atacantul său, Christian Irobiso, a fost eliminat pentru proteste și a răpit ultima șansă a echipei sale de a mai spera la egalare.

În același timp, tehnicianul a declarat că îl consideră pe Gabi Tamaș o variantă viabilă pentru echipa națională, chiar dacă are 38 de ani împliniți.

”Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi rămas 11 la 11.  Ne place să ne gândim că am fi avut șansa să egalăm. Odată cu eliminarea lui Irobiso, practic meciul era încheiat.

Sunt supărat pentru că s-a ajuns unde s-a ajuns. Le-am spus mereu că această luptă cu arbitrii este una inegală. Nu avem voie să spunem nimic. Astea sunt regulile. Eu încerc să mă abțin să vorbesc.

O pauză este oricând bine-venită, mai ales după această serie de două înfrângeri. O să avem câteva zile să ne odihnim bine, apoi să revenim la pregătire cu gândul la următorul meci, cel din Cupă. Trei zile libere vor primi, este suficient pentru toată lumea. Cupa este un obiectiv important pentru noi anul acesta.

Gabi Tamaș, a avut o evoluție foarte bună. Nu mă apuc eu să fac propuneri, selecționerul știe cel mai bine. Atâta timp cât ești jucător activ, de ce te-ai retrage?”, a declarat Nicolae Constantin la conferința de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari