Motivul incredibil pentru care Tavi Popescu traversează o perioadă slabă. Omul care îl cunoaște cel mai bine a zis tot

Bogdan Costicea, omul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB, a dezvăluit care este motivul pentru care ”perla” lui Gigi Becali nu are jocul pe care toată lumea îl aștepta în acest sezon.

Tavi Popescu a ajuns la 23 de partide fără gol marcat.

Ce se întâmplă cu Tavi Popescu

Scouterul care l-a descoperit pe Popescu, este de părere că problema nu este legată de jucător ci de oamenii care au încercat să își pună amprenta asupra fotbalistului.

”Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!

„Nu se întâmplă nimic, el este în continuare același fotbalist special rar, al cărui talent a fost demonstrat deja în prima ligă și nu poate să conteste nimeni. Jocul lui suferă pentru că unii din club au vrut să-l reprofileze doar ca să-și pună ei amprenta asupra carierei acestui fotbalist supertalentat. Popescu a fost format ca extremă stânga, așa a jucat la juniori, așa a apărut și ca senior în primul eșalon. Atunci când îl vor readuce în poziția sa favorită, el va fi din nou letal!”, a spus Bogdan Costicea.

Laude pentru Tavi Popescu

”Ca extremă stânga, Popescu e cel mai bun din campionat și e chiar cel mai bun dintre jucătorii români. Mă refer la cei aflați acum în activitate, nu îl compar cu Hagi, cu Mutu. Unu la unu, el îl depășește pe oricare adversar din campionat”, a mai spus Bogdan Costicea, conform gsp.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed